FileMaker ontwikkeling

Een oplossing op maat van uw bedrijf.
De meeste KMO’s starten met een standaardoplossing. Na verloop van tijd loopt men in veel gevallen tegen de beperkingen aan van zo’n standaardoplossing. Dit is normaal, geen enkel kant en klaar pakket kan tegemoetkomen aan de eisen van uw bedrijf.
Onze specialisten werken een oplossing uit die wel 100% aansluit op de noden van uw bedrijf.

Misschien herkent u dit?
Het handmatig verzamelen en ordenen van gegevens. Dit is een traag, repetitief proces dat niet alleen inefficient is maar ook vatbaar voor fouten. De ene persoon houdt alles bij in Excel, de andere maakt offertes en facturen in Word, komt u dit bekent voor? Deze versnippering van data zet de deur open voor misbruik en verlies van gegevens.
Vaak zijn deze gegevens ook verspreid over verschillende systemen, in verschillende formaten al dan niet in combinatie met informatie die enkel op papier beschikbaar is. Op die manier loopt u altijd achter de feiten aan.
Hoe hard u ook zoekt geen enkele standaardoplossing zal 100% uw bedrijfsprocessen volgen. Alleen een oplossing op maat biedt u de flexibiliteit en de mate van integratie die nodig is om de datastroom in uw bedrijf te optimaliseren, nu en in de toekomst.

FileMaker
Het FileMaker platform bestaat reeds sinds 1992 en is een dochterbedrijf van Apple Inc. Van een standalone toepassing tot honderden gebruikers, Mac, Windows, iOS en het internet, het FileMaker platform kan het allemaal. Zo weet u dat uw toepassing kan meegroeien met uw bedrijf.
Dankzij onze jarenlange ervaring met FileMaker ontwikkeling kunnen wij u een oplossing en een service bieden aan heel competitieve prijzen.

Recente realisaties

Contact