Consulting

Consulting_klein

 

 

 

 

 

Expertise wanneer uw bedrijf het nodig heeft.
Zeker als kleine KMO is het onmogelijk om alle expertise in huis te hebben. Net daarom stellen wij onze know-how ter beschikking in de vorm van consulting.
Als u beslist heeft om in huis een een FileMaker toepassing te ontwikkelen dan is het niet ondenkbaar dat u tegen bepaalde problemen tegenaan loopt. Vaak volstaat het dan om een specialist voor een korte periode in te huren zodat er samen naar een oplossing kan worden gezocht.
Natuurlijk gaat onze consulting service verder dan dat. Ook bij aanvang van een project kunnen wij u begeleiden en raadgeven zodat crusiale beslissingen voor het verdere verloop van het project stevig onderbouwd worden. We spreken dan van een vooronderzoek. We brengen de bedrijfsprocessen in kaart en kijken waar er ruimte is voor optimalisatie. Natuurlijk kost zo'n vooronderzoek ook geld maar hou er rekening mee dat foutieve beslissingen u veel meer tijd en geld kosten en dat u het risico loopt om te worden opgezadeld met iets waar u niet volledig tevreden over bent. Omdat de behoeften van alle klanten anders zijn bieden wij deze service aan op basis van een offerte of via een ticketsysteem (met verschillende mogelijkheden qua resopnsetijd) zodat u altijd zeker bent van de uren die ter uwer beschikking staan.

 

Contact